- Szczegóły
- Odsłony: 1208
Krajowe Centrum Edukacji Rolniczej w Brwinowie we współpracy z Zespołem Szkół Spożywczych, Chemicznych i Ogólnokształcących w Jarosławiu zorganizowało w dniach 23-25 kwietnia 2018 r. warsztaty kulinarne dla nauczycieli przedmiotów gastronomicznych pt.: "Smaki i walory Podkarpacia kontra kuchnia francuska".
- Szczegóły
- Odsłony: 1202
Krajowe Centrum Edukacji Rolniczej w Brwinowie zorganizowało w dniach 12-14 marca 2018 r. warsztaty dla nauczycieli przedmiotów gastronomicznych pt.: "Kurs barmanski i baristy".
- Szczegóły
- Odsłony: 1106
Krajowe Centrum Edukacji Rolniczej w Brwinowie zorganizowało w dniach 22-24 stycznia 2018 r. seminarium połączone z warsztatami kulinarnymi dla nauczycieli przedmiotów gastronomicznych pt.: „Dieta śródziemnomorska sposobem na długie życie”.
- Szczegóły
- Odsłony: 1170
Krajowe Centrum Edukacji Rolniczej w Brwinowie we współpracy z Warszawskim Uniwersytetem Medycznym zorganizowało dla nauczycieli przedmiotów gastronomicznych kurs I stopnia pt. „Dietetyka i odchudzanie”. Kurs odbył się w terminie 4-5 grudnia 2017 r. w Warszawie.
- Szczegóły
- Odsłony: 1272
Krajowe Centrum Edukacji Rolniczej w Brwinowie we współpracy z Zespołem Szkół Niepublicznych w Gąsawie zorganizowało dla nauczycieli przedmiotów gastronomicznych warsztaty kulinarne pt. „Slow Food, czyli obrona prawa do smaku”. Warsztaty odbyły się w terminie 16-18 października 2017 r. w Gąsawie.
- Szczegóły
- Odsłony: 1159
Krajowe Centrum Edukacji Rolniczej w Brwinowie we współpracy ze Szkołą Główną Gospodarstwa Wiejskiego w Warszawie zorganizowało seminarium dla nauczycieli kształcenia zawodowego prowadzących zajęcia z przedmiotów gastronomicznych na temat: „Produkcja oraz walory żywieniowe i zdrowotne oleju rzepakowego ” w terminie 13-14 czerwca 2017r.Uczestnicy szkolenia mieli możliwość zapoznać się z procesem produkcyjnym, zastosowaniem oraz wpływem oleju rzepakowego na funkcjonowanie organizmu.