- Szczegóły
- Odsłony: 39
Krajowe Centrum Edukacji Rolniczej w Brwinowie, zorganizowało dla nauczycieli przedmiotów gastronomicznych szkolenie online pt. „Dieta wzmacniająca układ immunologiczny”. Szkolenie odbyło się w dniach 1-14 grudnia 2020 r i obejmowało 20 godzin części praktycznej i 20 godzin części teoretycznej.
- Szczegóły
- Odsłony: 35
Krajowe Centrum Edukacji Rolniczej w Brwinowie, zorganizowało dla nauczycieli przedmiotów gastronomicznych seminarium z warsztatami kulinarnymi pt. „Dziedzictwo kulinarne Pomorza Zachodniego wraz z nowymi trendami w kuchni i cukiernictwie”.
Szkolenie odbyło się w terminie 7-9 października 2020 r.
- Szczegóły
- Odsłony: 612
Krajowe Centrum Edukacji Rolniczej w Brwinowie we współpracy z Lubuskim Ośrodkiem Innowacji i Wdrożeń Agrotechnicznych w Kalsku oraz ILLUT Bonn-Berlin, zorganizowało w dniach 14-18 stycznia 2020r. seminarium połączone z wyjazdem studyjnym na Targi „Grüne Woche.
- Szczegóły
- Odsłony: 878
Krajowe Centrum Edukacji Rolniczej w Brwinowie we współpracy z Zespołem Szkół nr 2 im. Tadeusza Kościuszki w Garwolinie i GastroArt.- Studio kulinarne. zorganizowało w dniach 22-24 października 2019 r. Kurs carvingu z warsztatami z przetwórstwa rolno spożywczego.
- Szczegóły
- Odsłony: 759
Krajowe Centrum Edukacji Rolniczej w Brwinowie we współpracy z Zespołem Szkół Spożywczych Chemicznych i Ogólnokształcących w Jarosławiu i Uniwersytetem Rolniczym w Krakowie zorganizowało w dniach 01-05 października 2019 r. seminarium z wyjazdem studyjnym pt. „Enoturystyka i kuchnia węgierska”.
- Szczegóły
- Odsłony: 1189
Krajowe Centrum Edukacji Rolniczej w Brwinowie we współpracy z Zespołem Szkół Centrum Kształcenia Rolniczego w Nowym Targu i Uniwersytetem Rolniczym w Krakowie zorganizowało w dniach 3-4 czerwca 2018 r. warsztaty kulinarne dla nauczycieli przedmiotów gastronomicznych pt.: "Kuchnia góralska".