- Szczegóły
- Odsłony: 2344
Krajowe Centrum Edukacji Rolniczej w Brwinowie we współpracy z Poznańską Akademią Barmańską i Zespołem Szkól Ponadgimnazjalnych nr 3 w Siedlcach, organizuje dla nauczycieli przedmiotów gastronomicznych "Kurs barmański i baristy". Szkolenie odbędzie się w terminie 12-14 marca 2018 r. w Siedlcach. Z uwagi na dużą liczbę zgłoszeń limit miejsc został wyczerpany.
- Szczegóły
- Odsłony: 2004
Krajowe Centrum Edukacji Rolniczej w Brwinowie we współpracy z SGGW w Warszawie, organizuje dla nauczycieli przedmiotów gastronomicznych seminarium połączone z warsztatami kulinarnymi pt. "Dieta śródziemnomorska sposobem na długie życie". Szkolenie odbędzie się w terminie 22-24 stycznia 2018 r. w Warszawie.
Z uwagi na dużą liczbę zgłoszeń limit miejsc został wyczerpany.
- Szczegóły
- Odsłony: 1623
Krajowe Centrum Edukacji Rolniczej w Brwinowie we współpracy z Warszawskim Uniwersytetem Medycznym organizuje dla nauczycieli przedmiotów gastronomicznych „Kurs I stopnia z dietetyki i odchudzania”. Szkolenie odbędzie się w terminie 4-5 grudnia w WUM w Warszawie. Z uwagi na dużą liczbę zgłoszeń limit miejsc został wyczerpany.
- Szczegóły
- Odsłony: 2124
Krajowe Centrum Edukacji Rolniczej w Brwinowie we współpracy z Zespołem Szkół Niepublicznych w Gąsawie organizuje dla nauczycieli przedmiotów gastronomicznych warsztaty kulinarne pt. Slow food czyli "Obrona prawa do smaku". Warsztaty odbędą się w terminie 16-18 października 2017 r. w Gąsawie.
- Szczegóły
- Odsłony: 1755
Szanowni Państwo,
Krajowe Centrum Edukacji Rolniczej w Brwinowie we współpracy z Szkołą Główną Gospodarstwa Wiejskiego w Warszawie organizuje seminarium dla nauczycieli kształcenia zawodowego prowadzących zajęcia z przedmiotów gastronomicznych na temat: „Produkcja oraz walory żywieniowe i zdrowotne oleju rzepakowego ” w terminie 13-14 czerwca 2017r.
- Szczegóły
- Odsłony: 1847
Krajowe Centrum Edukacji Rolniczej w Brwinowie we współpracy z UMK w Toruniu, ZSG-H w Toruniu i LGD "Zakole Dolnej Wisły" organizuje dla nauczycieli przedmiotów gastronomicznych kurs sommelierski połączony z warsztatami kulinarnymi pt. "Do wina najlepsza Gęsina" Warsztaty odbędą się w terminie 15-17 maja 2017 r. w Toruniu.