greek saladKrajowe Centrum Edukacji Rolniczej w Brwinowie, organizuje dla nauczycieli przedmiotów gastronomicznych seminarium z wyjazdem studyjnym do Grecji pt. "Walory zdrowotne surowców i potraw kuchni greckiej". Szkolenie odbędzie się w terminie 10-16 maja 2019 r. Do udziału w szkoleniu zapraszamy tych nauczycieli, którzy dostaną indywidualne potwierdzenie uczestnictwa.

restauracjaKrajowe Centrum Edukacji Rolniczej w Brwinowie, organizuje dla nauczycieli przedmiotów gastronomicznych seminarium z wyjazdem studyjnym pt.„Nowe trendy i przyszłe innowacje technologiczne w branży hotelarsko – gastronomicznej”.  Szkolenie odbędzie się w terminie 02-08 lutego 2019 r. w Riva del Garda.

kelnerKrajowe Centrum Edukacji Rolniczej w Brwinowie we współpracy z SGGW i Hotelem Bristol w Warszawie, organizuje dla nauczycieli przedmiotów gastronomicznych seminarium „Nowa jakość usług w serwisie kulinarnym - innowacyjna generacja kelnerów”. Szkolenie odbędzie się w terminie 10-12 grudnia 2018 r. w Warszawie.

winnicaKrajowe Centrum Edukacji Rolniczej w Brwinowie we współpracy z  Zespołem Szkół Spożywczych, Chemicznych i Ogólnokształcących w Jarosławiu oraz Uniwersytetem Rolniczym w Krakowie, organizuje dla nauczycieli przedmiotów gastronomicznych seminarium z wyjazdem studyjnym „Produkcja, dystrybucja i marketing wina.  Enoturystyka w Polsce i na Węgrzech”  Szkolenie odbędzie się w terminie 04-07 listopada 2018 r w Egerze.

 

oscypekKrajowe Centrum Edukacji Rolniczej w Brwinowie we współpracy z  Zespołem  Szkół Centrum Kształcenia Rolniczego w Nowym Targu oraz Uniwersytetem Rolniczym w Krakowie, organizuje dla nauczycieli przedmiotów gastronomicznych warsztaty kulinarne  "Kuchnia góralska".  Szkolenie odbędzie się w terminie 04-05 czerwca 2018 r. w Zespole Szkół Centrum Kształcenia Rolniczego w Nowym Targu.

zupaKrajowe Centrum Edukacji Rolniczej w Brwinowie we współpracy z  Zespołem  Szkół Spożywczych, Chemicznych i Ogólnokształcących w Jarosławiu oraz Ośrodkiem Profilaktyczno - Rehabilitacyjnym  im. O.Pio w Radawie, organizuje dla nauczycieli przedmiotów gastronomicznych warsztaty kulinarne  "Smaki i walory Podkarpacia kontra kuchnia francuska".  Szkolenie odbędzie się w terminie 23-25 kwietnia 2018 r. w Jarosławiu.