kanapkaĆwiczenia i zadania z technologii gastronomicznej z elementami towaroznawstwa.

https://drive.google.com/file/d/19X_6W489WiH4-lghnTbMImU1z4MVK4Qw/view?usp=sharing

video conferenceDla wszystkich sytuacja zagrożenia epidemiologicznego, zamknięte szkoły są dużym wyzwaniem Jak pomóc uczniom w tej sytuacji? Odpowiedzią jest nauka zdalna, a z pomocą przychodzą nam nowe technologie. Przeszukując meandry Internetu znalazłam kilka fajnych stronek, które z pewnością przydadzą się nauczycielom.

przetworstwoW dniach 14-18 stycznia 2020 roku Krajowe Centrum Edukacji Rolniczej w Brwinowie we współpracy z Lubuskim Ośrodkiem Innowacji i Wdrożeń Agrotechnicznych w Kalsku, organizuje seminarium połączone z wyjazdem studyjnym na Targi „Grüne Woche”. Seminarium adresowane jest wyłącznie do nauczycieli kształcenia zawodowego zainteresowanych wykorzystaniem techniki rolniczej w przetwórstwie spożywczym, gastronomii, gospodarstwie domowym.

carvingKrajowe Centrum Edukacji Rolniczej w Brwinowie we współpracy z GastroArt Studio Kulinarne Renata Rybacka oraz z Zespołem Szkół  nr 2 w Garwolinie organizuje dla nauczycieli przedmiotów gastronomicznych "Kurs carvingu" Szkolenie odbędzie się w terminie 22-24 października 2019 r w ZS nr 2 w Garwolinie.

gulaszKrajowe Centrum Edukacji Rolniczej w Brwinowie organizuje dla nauczycieli przedmiotów gastronomicznych seminarium z wyjazdem studyjnym  „Enoturystyka i kuchnia węgierska”. Szkolenie odbędzie się w terminie 1-5 października 2019r. Węgry – Tiszaujvaros, Eger, Tokaj, Budapeszt.

vegetableKrajowe Centrum Edukacji Rolniczej w Brwinowie, organizuje dla nauczycieli przedmiotów gastronomicznych seminarium z warsztatami kulinarnymi "Dieta wegańska a zdrowie – prawdy i mity".

Szkolenie odbędzie się w terminie 4-6 czerwca 2019r.