dietaKrajowe Centrum Edukacji Rolniczej w Brwinowie, zorganizowało dla nauczycieli przedmiotów gastronomicznych szkolenie online pt. „Dieta wzmacniająca układ immunologiczny”. Szkolenie odbyło się w dniach 1-14 grudnia 2020 r i obejmowało 20 godzin części praktycznej i 20 godzin części teoretycznej.

boninKrajowe Centrum Edukacji Rolniczej w Brwinowie, zorganizowało dla nauczycieli przedmiotów gastronomicznych seminarium z warsztatami kulinarnymi pt. „Dziedzictwo kulinarne Pomorza Zachodniego wraz z nowymi trendami w kuchni i cukiernictwie”.

Szkolenie odbyło  się w terminie 7-9 października 2020 r.

01Krajowe Centrum Edukacji Rolniczej w Brwinowie we współpracy z Lubuskim Ośrodkiem Innowacji i Wdrożeń Agrotechnicznych w Kalsku oraz ILLUT Bonn-Berlin, zorganizowało w dniach 14-18 stycznia 2020r.  seminarium połączone z wyjazdem studyjnym na Targi „Grüne Woche.

01Krajowe Centrum Edukacji Rolniczej w Brwinowie we współpracy z Zespołem Szkół nr 2 im. Tadeusza Kościuszki w Garwolinie i GastroArt.- Studio kulinarne. zorganizowało w dniach 22-24 października 2019 r. Kurs carvingu z warsztatami z przetwórstwa rolno spożywczego.

01Krajowe Centrum Edukacji Rolniczej w Brwinowie we współpracy z Zespołem Szkół Spożywczych Chemicznych i Ogólnokształcących w Jarosławiu i Uniwersytetem Rolniczym w Krakowie zorganizowało w dniach 01-05 października 2019 r. seminarium z wyjazdem studyjnym pt. „Enoturystyka i kuchnia węgierska”.

foto01Krajowe Centrum Edukacji Rolniczej w Brwinowie we współpracy z Zespołem Szkół Centrum Kształcenia Rolniczego w Nowym Targu i Uniwersytetem Rolniczym w Krakowie zorganizowało w dniach 3-4 czerwca 2018 r. warsztaty kulinarne dla nauczycieli przedmiotów gastronomicznych pt.: "Kuchnia góralska".