- Szczegóły
- Odsłony: 1778
Krajowe Centrum Edukacji Rolniczej w Brwinowie organizuje w dniach 16-17.02.2017 r. Warsztaty kulinarne dla nauczycieli przedmiotów gastronomicznych "Kuchnia włoska regionu Trydent".
- Szczegóły
- Odsłony: 1636
Krajowe Centrum Edukacji Rolniczej w Brwinowie we współpracy z Instytutem Sztuki Kulinarnej w Warszawie organizuje dla nauczycieli przedmiotów gastronomicznych „Warsztaty kulinarne z kuchni koreańskiej i japońskiej”. Warsztaty odbędą się w terminie 31 stycznia do 1 lutego w Instytucie Sztuki Kulinarnej w Warszawie.
Z uwagi na dużą liczbę zgłoszeń limit miejsc został wyczerpany.
Do udziału w szkoleniu zapraszamy tych nauczycieli, którzy dostaną indywidualne potwierdzenie uczestnictwa. Lista osób zakwalifikowanych została sporządzona według kolejności nadesłanych zgłoszeń, z ograniczeniem do 1 nauczyciela z danej szkoły.
Lista uczestników seminarium dostępna na Portalu Edukacyjnym KCER.
- Szczegóły
- Odsłony: 2286
Krajowe Centrum Edukacji Rolniczej w Brwinowie organizuje we współpracy z Centrum Doradztwa Rolniczego /Oddział w Radomiu warsztaty technologiczne dla nauczycieli szkół rolniczych na temat: „Przetwórstwo mleka i mięsa w gospodarstwie rolnym oraz zasady wprowadzania żywności na rynek” w terminie 23 – 24 maja 2016r.
- Szczegóły
- Odsłony: 2332
Krajowe Centrum Edukacji Rolniczej w Brwinowie we współpracy z Instytutem Sztuki Kulinarnej w Warszawie organizuje dla nauczycieli przedmiotów gastronomicznych „Warsztaty kulinarne z kuchni tajskiej i japońskiej”. Warsztaty odbędą się w terminie 8-9 grudnia w Instytucie Sztuki Kulinarnej w Warszawie.
Z uwagi na dużą liczbę zgłoszeń limit miejsc został wyczerpany.
Do udziału w szkoleniu zapraszamy tych nauczycieli, którzy dostaną indywidualne potwierdzenie uczestnictwa. Lista osób zakwalifikowanych została sporządzona według kolejności nadesłanych zgłoszeń, z ograniczeniem do 1 nauczyciela z danej szkoły.
Lista uczestników seminarium dostępna na Portalu Edukacyjnym KCER.
- Szczegóły
- Odsłony: 2383
Krajowe Centrum Edukacji Rolniczej w Brwinowie we współpracy z Wyższą Szkołą Hotelarstwa i Gastronomii w Poznaniu organizuje dla nauczycieli przedmiotów gastronomicznych warsztaty szkoleniowe na temat: „KUCHNIA WIELKPOLSKA DAWNIEJ I DZIŚ INSPIRACJĄ W PRACY NAUCZYCIELA ZAWODU”. Warsztaty odbędą się w terminie 19-22.04.2015 r. w Zespole Szkół Centrum Kształcenia Rolniczego w Brzostowie.
Z uwagi na dużą liczbę zgłoszeń limit miejsc został wyczerpany.
Do udziału w szkoleniu zapraszamy tych nauczycieli, którzy dostaną indywidualne potwierdzenie uczestnictwa. Lista osób zakwalifikowanych została sporządzona według kolejności nadesłanych zgłoszeń, z ograniczeniem do 1 nauczyciela z danej szkoły. Lista uczestników seminarium dostępna na Portalu Edukacyjnym KCER.