winnicaKrajowe Centrum Edukacji Rolniczej w Brwinowie we współpracy z  Zespołem Szkół Spożywczych, Chemicznych i Ogólnokształcących w Jarosławiu oraz Uniwersytetem Rolniczym w Krakowie, organizuje dla nauczycieli przedmiotów gastronomicznych seminarium z wyjazdem studyjnym „Produkcja, dystrybucja i marketing wina.  Enoturystyka w Polsce i na Węgrzech”  Szkolenie odbędzie się w terminie 04-07 listopada 2018 r w Egerze.

oscypekKrajowe Centrum Edukacji Rolniczej w Brwinowie we współpracy z  Zespołem  Szkół Centrum Kształcenia Rolniczego w Nowym Targu oraz Uniwersytetem Rolniczym w Krakowie, organizuje dla nauczycieli przedmiotów gastronomicznych warsztaty kulinarne  "Kuchnia góralska".  Szkolenie odbędzie się w terminie 04-05 czerwca 2018 r. w Zespole Szkół Centrum Kształcenia Rolniczego w Nowym Targu.

zupaKrajowe Centrum Edukacji Rolniczej w Brwinowie we współpracy z  Zespołem  Szkół Spożywczych, Chemicznych i Ogólnokształcących w Jarosławiu oraz Ośrodkiem Profilaktyczno - Rehabilitacyjnym  im. O.Pio w Radawie, organizuje dla nauczycieli przedmiotów gastronomicznych warsztaty kulinarne  "Smaki i walory Podkarpacia kontra kuchnia francuska".  Szkolenie odbędzie się w terminie 23-25 kwietnia 2018 r. w Jarosławiu.

barmanKrajowe Centrum Edukacji Rolniczej w Brwinowie we współpracy z Poznańską Akademią Barmańską i Zespołem Szkól Ponadgimnazjalnych nr 3 w Siedlcach, organizuje dla nauczycieli przedmiotów gastronomicznych "Kurs barmański i baristy".  Szkolenie odbędzie się w terminie 12-14 marca 2018 r. w Siedlcach. Z uwagi na dużą liczbę zgłoszeń limit miejsc został wyczerpany.