Nowe trendy i przyszłe innowacje technologiczne w branży hotelarsko – gastronomicznej

 Rezerwacja zakończona
 
109
Kategoria
Żywienie i usługi gastronomiczne
Termin
sobota, 2 luty 2019 - środa, 6 luty 2019
Miejsce
Poznań / Riva del Garda (Włochy)
Telefon
22 729 59 05, 22 729 73 02
E-mail
Ten adres pocztowy jest chroniony przed spamowaniem. Aby go zobaczyć, konieczne jest włączenie w przeglądarce obsługi JavaScript.
Forma realizacji
seminarium / wizyta studyjna
Osoba odpowiedzialna za realizację
Małgorzata Pawlonka

Adresaci / Grupa docelowa uczestników:

  • nauczyciele kształcenia zawodowego prowadzący zajęcia z przedmiotów gastronomicznych

 

Zamierzone cele:

  • scharakteryzować zasady sprzedaży i marketingu w gastronomii
  • przedstawić sposoby nowoczesnego zarządzania kosztami
  • przeanalizować zasady badania rynku – „stare i nowe” media
  • scharakteryzować popełniane błędy przy otwieraniu lokalu gastronomicznego
  • przedstawić zasady sprzedaży indywidualnej
  • scharakteryzować nowoczesną organizację pracy w hotelu
  • poznać zasady skutecznego motywowania i kierowania zespołem
  • przedstawić aktualne kierunków rozwoju gastronomii w Polsce i na świecie
  • opanować umiejętności praktyczne zarządzania przedsiębiorstwem gastronomicznym połączone z psychologią biznesu

 

Instytucje współpracujące:

  • Wyższa Szkoła Hotelarstwa i Gastronomii w Poznaniu
 
 

Terminy

  • Od sobota, 2 luty 2019 do środa, 6 luty 2019