Warsztaty: Smaki i walory podkarpacia kontra kuchnia francuska

 Rezerwacja zakończona
 
0
Kategoria
Żywienie i usługi gastronomiczne
Termin
poniedziałek, 23 kwiecień 2018 08:00 - środa, 25 kwiecień 2018 14:00
Miejsce
Zespół Szkół Spożywczych, Chemicznych i Ogólnokształcących w Jarosławiu

Krajowe Centrum Edukacji Rolniczej w Brwinowie we współpracy z  Zespołem  Szkół Spożywczych, Chemicznych i Ogólnokształcących w Jarosławiu oraz Ośrodkiem Profilaktyczno - Rehabilitacyjnym  im. O.Pio w Radawie, organizuje dla nauczycieli przedmiotów gastronomicznych warsztaty kulinarne  "Smaki i walory podkarpacia kontra kuchnia francuska".  Szkolenie odbędzie się w terminie 23-25 kwietnia 2018 r. w Jarosławiu.

 
 

Terminy

  • Od poniedziałek, 23 kwiecień 2018 08:00 do środa, 25 kwiecień 2018 14:00