oliwkiKrajowe Centrum Edukacji Rolniczej w Brwinowie organizuje w terminie 06-12.02.2016 r. seminarium wyjazdowe dla nauczycieli przedmiotów gastronomicznych "Kuchnia włoska regionu Trydent".

tajska ikonaKrajowe Centrum Edukacji Rolniczej w Brwinowie we współpracy z Instytutem Sztuki Kulinarnej w Warszawie  organizuje dla nauczycieli przedmiotów gastronomicznych „Warsztaty kulinarne z kuchni tajskiej i japońskiej”. Warsztaty odbędą się w terminie 8-9 grudnia w Instytucie Sztuki Kulinarnej w Warszawie.  
Z uwagi na dużą liczbę zgłoszeń limit miejsc został wyczerpany.
Do udziału w szkoleniu zapraszamy tych nauczycieli, którzy dostaną indywidualne potwierdzenie uczestnictwa. Lista osób zakwalifikowanych została sporządzona według kolejności nadesłanych zgłoszeń, z ograniczeniem  do 1 nauczyciela z danej szkoły.
Lista uczestników seminarium dostępna na Portalu Edukacyjnym KCER.

wielkopolska ikonaKrajowe Centrum Edukacji Rolniczej w Brwinowie we współpracy z Wyższą Szkołą Hotelarstwa i Gastronomii w Poznaniu organizuje dla nauczycieli przedmiotów gastronomicznych warsztaty szkoleniowe na temat: „KUCHNIA WIELKPOLSKA DAWNIEJ I DZIŚ INSPIRACJĄ W PRACY NAUCZYCIELA ZAWODU”.  Warsztaty odbędą się w terminie 19-22.04.2015 r. w Zespole Szkół Centrum Kształcenia Rolniczego w Brzostowie.
Z uwagi na dużą liczbę zgłoszeń limit miejsc został wyczerpany.
Do udziału w szkoleniu zapraszamy tych nauczycieli, którzy dostaną indywidualne potwierdzenie uczestnictwa. Lista osób zakwalifikowanych została sporządzona według kolejności nadesłanych zgłoszeń, z ograniczeniem do 1 nauczyciela z danej szkoły. Lista uczestników seminarium dostępna na Portalu Edukacyjnym KCER.

wlochy ikonaKrajowe Centrum Edukacji Rolniczej w Brwinowie organizuje w dniach  07-13.03.2014 r. seminarium wyjazdowe dla nauczycieli przedmiotów gastronomicznych „Kuchnia włoska regionu Trydent.”