20170416 123625Krajowe Centrum Edukacji Rolniczej w Brwinowie we współpracy z UMK w Toruniu, ZSG-H w Toruniu i LGD "Zakole Dolnej Wisły" organizuje dla nauczycieli przedmiotów gastronomicznych kurs sommelierski połączony z warsztatami kulinarnymi pt. "Do wina najlepsza Gęsina" Warsztaty odbędą się w terminie 15-17 maja 2017 r. w Toruniu.

oliwkiKrajowe Centrum Edukacji Rolniczej w Brwinowie organizuje w dniach 16-17.02.2017 r. Warsztaty kulinarne dla nauczycieli przedmiotów gastronomicznych "Kuchnia włoska regionu Trydent".

 

ikona koreaKrajowe Centrum Edukacji Rolniczej w Brwinowie we współpracy z Instytutem Sztuki Kulinarnej w Warszawie organizuje dla nauczycieli przedmiotów gastronomicznych „Warsztaty kulinarne z kuchni koreańskiej i japońskiej”. Warsztaty odbędą się w terminie 31 stycznia do 1 lutego w Instytucie Sztuki Kulinarnej w Warszawie.  
Z uwagi na dużą liczbę zgłoszeń limit miejsc został wyczerpany.
Do udziału w szkoleniu zapraszamy tych nauczycieli, którzy dostaną indywidualne potwierdzenie uczestnictwa. Lista osób zakwalifikowanych została sporządzona według kolejności nadesłanych zgłoszeń, z ograniczeniem do 1 nauczyciela z danej szkoły.
Lista uczestników seminarium dostępna na Portalu Edukacyjnym KCER.

radom infoKrajowe Centrum Edukacji Rolniczej w Brwinowie organizuje we współpracy z Centrum Doradztwa Rolniczego /Oddział w Radomiu warsztaty technologiczne dla nauczycieli szkół rolniczych na temat: „Przetwórstwo mleka i mięsa w gospodarstwie rolnym oraz zasady wprowadzania żywności na rynek” w terminie 23 – 24 maja 2016r.