Sprawozdanie z warsztatów szkoleniowych: Wykorzystanie programów komputerowych w gastronomii

Mietne glowneKrajowe Centrum Edukacji Rolniczej w Brwinowie zorganizowało w terminie 17-19 lutego 2014r. w Zespole Szkół Rolniczych Centrum Kształcenia Ustawicznego i Centrum Kształcenia Praktycznego im. Stanisława Staszica w Miętnem, przy współpracy ze Szkołą Główną Gospodarstwa Wiejskiego w Warszawie i wiodącymi firmami z zakresu oprogramowania dla gastronomii warsztaty szkoleniowe z zakresu obsługi programów komputerowych, mających zastosowanie w działalności gastronomicznej i obsłudze konsumenta.

Czytaj więcej...

Sprawozdanie z seminarium: Nowe trendy w sztuce kulinarnej. Specjały kuchni dolnośląskiej i czeskiej

Nowe trendy w sztuce kulinarnejKrajowe Centrum Edukacji Rolniczej w Brwinowie zorganizowało w dniach 17-18 października 2013r. w Zespole Szkół Centrum Kształcenia Rolniczego im. Wincentego Witosa w Mokrzeszowie, we współpracy z Uniwersytetem Przyrodniczym we Wrocławiu seminarium z wyjazdem studyjnym do Czech na temat: „Nowe trendy w sztuce kulinarnej. Specjały kuchni dolnośląskiej i czeskiej”.

Czytaj więcej...

Sprawozdanie z seminarium: Kuchnia kresowa  promowanie produktu regionalnego

W dniach 28.02 – 02.03.2013r. Krajowe Centrum Edukacji Rolniczej w Brwinowie zorganizowało seminarium na temat: „Kuchnia kresowa – promowanie produktu regionalnego”w współpracy ze szkołami resortowymi: Zespołem Szkół Centrum Kształcenia Rolniczego im. Wincentego Witosa w Suwałkach i Zespołem Szkół Centrum Kształcenia Rolniczego im. Stanisława Staszica w Sejnach. Wyboru miejsca realizacji szkolenia dokonano rozpatrując najlepsze możliwości Regionu Suwalszczyzny dla prezentacji tematu i programu seminarium w warunkach lokalnych.

Czytaj więcej...

 

Ministerstwo Rolnictwa i Rozwoju Wsi  Ministerstwo Edukacji Narodowej  Ośrodek Rozwoju Edukacji  Polski Komitet Normalizacyjny  logo cdr light