SAM 1137Krajowe Centrum Edukacji Rolniczej w Brwinowie we współpracy z UMK w Toruniu, ZSG-H w Toruniu i LGD „Zakole Dolnej Wisły” zorganizowało dla nauczycieli przedmiotów gastronomicznych kurs sommelierski połączony z warsztatami kulinarnymi pt. „Do wina najlepsza Gęsina” Warsztaty odbyły się w terminie 15-17 maja 2017 r. w Toruniu.

radom glowneW terminie 23 – 24 maja 2016 roku Krajowe Centrum Edukacji Rolniczej w Brwinowie zorganizowało we współpracy z Centrum Doradztwa Rolniczego w Brwinowie Oddział w Radomiu warsztaty technologiczne na temat: „Przetwórstwo mleka i mięsa w gospodarstwie rolnym oraz zasady wprowadzania żywności na rynek”.

italia glowneKrajowe Centrum Edukacji Rolniczej w Brwinowie zorganizowało w dniach 6-12 lutego 2016 r. wyjazdowe seminarium dla nauczycieli przedmiotów gastronomicznych na temat: „Kuchnia włoska regionu Trydent”.

tajska glowneKrajowe Centrum Edukacji Rolniczej w Brwinowie we współpracy z Instytutem Sztuki Kulinarnej w Warszawie  zorganizowało w dniach 8-9 grudnia 2015 r. „Warsztaty kulinarne z kuchni tajskiej i japońskiej” w Instytucie Sztuki Kulinarnej w Warszawie.