fotoKrajowe Centrum Edukacji Rolniczej w Brwinowie we współpracy z Zespołem Szkół Spożywczych, Chemicznych i Ogólnokształcących w Jarosławiu zorganizowało w dniach 23-25 kwietnia 2018 r. warsztaty kulinarne dla nauczycieli przedmiotów gastronomicznych pt.: "Smaki i walory Podkarpacia kontra kuchnia francuska".

SAM 1952 0Krajowe Centrum Edukacji Rolniczej w Brwinowie zorganizowało w dniach 12-14 marca 2018 r. warsztaty dla nauczycieli przedmiotów gastronomicznych pt.: "Kurs barmanski i baristy".

fotoKrajowe Centrum Edukacji Rolniczej w Brwinowie zorganizowało w dniach 22-24 stycznia 2018 r. seminarium połączone z warsztatami kulinarnymi dla nauczycieli przedmiotów gastronomicznych pt.: „Dieta śródziemnomorska sposobem na długie życie”.

20171205Krajowe Centrum Edukacji Rolniczej w Brwinowie we współpracy z Warszawskim Uniwersytetem Medycznym zorganizowało dla nauczycieli przedmiotów gastronomicznych kurs I stopnia pt. „Dietetyka i odchudzanie”.   Kurs odbył się w terminie 4-5 grudnia 2017 r. w Warszawie.