SAM 1952 0Krajowe Centrum Edukacji Rolniczej w Brwinowie zorganizowało w dniach 12-14 marca 2018 r. warsztaty dla nauczycieli przedmiotów gastronomicznych pt.: "Kurs barmanski i baristy".

fotoKrajowe Centrum Edukacji Rolniczej w Brwinowie zorganizowało w dniach 22-24 stycznia 2018 r. seminarium połączone z warsztatami kulinarnymi dla nauczycieli przedmiotów gastronomicznych pt.: „Dieta śródziemnomorska sposobem na długie życie”.

20171205Krajowe Centrum Edukacji Rolniczej w Brwinowie we współpracy z Warszawskim Uniwersytetem Medycznym zorganizowało dla nauczycieli przedmiotów gastronomicznych kurs I stopnia pt. „Dietetyka i odchudzanie”.   Kurs odbył się w terminie 4-5 grudnia 2017 r. w Warszawie.

DSC 0390Krajowe Centrum Edukacji Rolniczej w Brwinowie we współpracy z Zespołem Szkół Niepublicznych w Gąsawie zorganizowało dla nauczycieli przedmiotów gastronomicznych warsztaty kulinarne pt. „Slow Food, czyli obrona prawa do smaku”.   Warsztaty odbyły się w terminie 16-18 października 2017 r.  w Gąsawie.