Sprawozdanie z warsztatów: Kuchnia wielkopolska dawniej i dziś inspiracją w pracy nauczyciela zawodu

brzostowo glowneKrajowe Centrum Edukacji Rolniczej w Brwinowie we współpracy z Wyższą Szkołą Hotelarstwa i Gastronomii w Poznaniu zorganizowało dla nauczycieli przedmiotów gastronomicznych warsztaty szkoleniowe na temat: „Kuchnia wielkopolska dawniej i dziś inspiracją w pracy nauczyciela zawodu”.  Warsztaty odbyły się w terminie 19-22.04.2015 r. w Zespole Szkół Centrum Kształcenia Rolniczego w Brzostowie.

Czytaj więcej...

Sprawozdanie z warsztatów: Wykorzystanie programów komputerowych w gastronomii

programy glowneKrajowe Centrum Edukacji Rolniczej w Brwinowie zorganizowało w dniach 19-22 stycznia i 26-28 stycznia 2015 r. w Zespole Szkół Rolniczych Centrum Kształcenia Praktycznego i Centrum Kształcenia Ustawicznego im. Stanisława Staszica w Miętnem, przy współpracy ze Szkołą Główną Gospodarstwa Wiejskiego w Warszawie i wiodącymi firmami w dziedzinie oprogramowania dla gastronomii, warsztaty szkoleniowe  z obsługi programów komputerowych mających zastosowanie w nowoczesnej technologii gastronomicznej.

Czytaj więcej...

 

Ministerstwo Rolnictwa i Rozwoju Wsi  Ministerstwo Edukacji Narodowej  Ośrodek Rozwoju Edukacji  Polski Komitet Normalizacyjny  logo cdr light