Szkolenie dla nauczycieli przedmiotów żywienia

 Krajowe Centrum Edukacji Rolniczej organizuje w  Zespole Szkół Ogólnokształcących i Zawodowych w Ciechanowcu /woj. podlaskie/ w  terminie 08 - 10.06.2009 seminarium na temat: Zdrowotne warunki żywienia i żywności.

Czytaj więcej...

Sprawozdanie ze szkolenia: Produkcja oraz walory żywieniowe i zdrowotne oleju rzepakowego

mleczeKrajowe Centrum Edukacji Rolniczej w Brwinowie we współpracy ze Szkołą Główną Gospodarstwa Wiejskiego w Warszawie zorganizowało seminarium dla nauczycieli kształcenia zawodowego prowadzących zajęcia z przedmiotów gastronomicznych  na temat: „Produkcja oraz walory żywieniowe i zdrowotne oleju rzepakowego ” w terminie 13-14 czerwca 2017r.Uczestnicy szkolenia mieli możliwość zapoznać się z procesem produkcyjnym, zastosowaniem oraz wpływem oleju rzepakowego na funkcjonowanie organizmu.

Czytaj więcej...

 

Ministerstwo Rolnictwa i Rozwoju Wsi  Ministerstwo Edukacji Narodowej  Ośrodek Rozwoju Edukacji  Polski Komitet Normalizacyjny  logo cdr light