Krajowe Centrum Edukacji Rolniczej w Brwinowie organizuje dla nauczycieli przedmiotów gastronomicznych warsztaty szkoleniowe: „Sztuka rzeźbienia w owocach i warzywach” Warsztaty odbędą się w KCER w Brwinowie, ul Pszczelińska 99, w dn. 10 stycznia 2013 r. – grupa I i 11 stycznia  2013 r. – grupa II.
Ze względu na bardzo dużą liczbę zgłoszeń, lista uczestników została zamknięta. Na warsztaty zapraszamy tylko tych nauczycieli,  którzy dostaną indywidualne potwierdzenie pocztą elektroniczną bądź telefoniczne. Lista  uczestników została sporządzona według kolejności zgłoszeń.

Krajowe Centrum Edukacji Rolniczej w Brwinowie organizuje  w terminie 22-23 listopada 2012 r. w  Zespole Szkół Centrum Kształcenia Rolniczego im. Wincentego Witosa w Boninie seminarium na temat: Dietetyka i suplementacja  - diety stymulujące zdrowie.
Z powodu dużej liczby chętnych limit miejsc został wyczerpany.
Do udziału w szkoleniu zapraszamy wszystkich nauczycieli, którzy do dnia 26 października 2012 r. przysłali swoje zgłoszenia.

Krajowe Centrum Edukacji Rolniczej w Brwinowie organizuje dla nauczycieli przedmiotów gastronomicznych warsztaty na temat: "Sztuka rzeźbienia w owocach i warzywach". Warsztaty odbędą się w KCER w Brwinowie, ul.Pszczelińska 99, w dn. 28 maja 2012 r. – grupa I i 29 maja 2012 r. – grupa II.

Ze względu na bardzo dużą liczbę zgłoszeń, lista uczestników została zamknięta. Na warsztaty zapraszamy tylko tych,  którzy dostaną indywidualne potwierdzenie pocztą elektroniczną bądź telefoniczne. Lista została sporządzona według kolejności zgłoszeń.  Pozostałych nauczycieli informujemy, że z uwagi na duże zainteresowanie , została podjęta decyzja o powtórzeniu warsztatów w przyszłym roku szkolnym.  W pierwszej kolejności zakwalifikowane będą te osoby, których nie objęło aktualne szkolenie.

Krajowe Centrum Edukacji Rolniczej w Brwinowie organizuje  w dniach 19-21 marca w Zespole Szkół Centrum Kształcenia Rolniczego im. Jadwigi Dziubińskiej w Golądkowie, seminarium szkoleniowe z zakresu nowoczesnych technologii w obróbce termicznej mięs połączone z kursem kelnerskim i Międzynarodowymi Targami EuroGastro 2012.