Sprawozdanie ze szkolenia: Produkcja oraz walory żywieniowe i zdrowotne oleju rzepakowego

mleczeKrajowe Centrum Edukacji Rolniczej w Brwinowie we współpracy ze Szkołą Główną Gospodarstwa Wiejskiego w Warszawie zorganizowało seminarium dla nauczycieli kształcenia zawodowego prowadzących zajęcia z przedmiotów gastronomicznych  na temat: „Produkcja oraz walory żywieniowe i zdrowotne oleju rzepakowego ” w terminie 13-14 czerwca 2017r.Uczestnicy szkolenia mieli możliwość zapoznać się z procesem produkcyjnym, zastosowaniem oraz wpływem oleju rzepakowego na funkcjonowanie organizmu.

Czytaj więcej...

Sprawozdanie z warsztatów kulinarnych: Kurs sommelierski i warsztaty kulinarne

SAM 1137Krajowe Centrum Edukacji Rolniczej w Brwinowie we współpracy z UMK w Toruniu, ZSG-H w Toruniu i LGD „Zakole Dolnej Wisły” zorganizowało dla nauczycieli przedmiotów gastronomicznych kurs sommelierski połączony z warsztatami kulinarnymi pt. „Do wina najlepsza Gęsina” Warsztaty odbyły się w terminie 15-17 maja 2017 r. w Toruniu.

Czytaj więcej...

Sprawozdanie z warsztatów: Kuchnia wielkopolska dawniej i dziś inspiracją w pracy nauczyciela zawodu

brzostowo glowneKrajowe Centrum Edukacji Rolniczej w Brwinowie we współpracy z Wyższą Szkołą Hotelarstwa i Gastronomii w Poznaniu zorganizowało dla nauczycieli przedmiotów gastronomicznych warsztaty szkoleniowe na temat: „Kuchnia wielkopolska dawniej i dziś inspiracją w pracy nauczyciela zawodu”.  Warsztaty odbyły się w terminie 19-22.04.2015 r. w Zespole Szkół Centrum Kształcenia Rolniczego w Brzostowie.

Czytaj więcej...

 

Ministerstwo Rolnictwa i Rozwoju Wsi  Ministerstwo Edukacji Narodowej  Ośrodek Rozwoju Edukacji  Polski Komitet Normalizacyjny  logo cdr light