logo slowfoodKrajowe Centrum Edukacji Rolniczej w Brwinowie we współpracy z Zespołem Szkół Niepublicznych w Gąsawie organizuje dla nauczycieli przedmiotów gastronomicznych warsztaty kulinarne pt. Slow food czyli "Obrona prawa do smaku". Warsztaty odbędą się w terminie 16-18 października 2017 r. w Gąsawie.

Lista uczestników została  sporządzona według kolejności nadesłanych zgłoszeń. Do udziału w szkoleniu zapraszamy tych nauczycieli, którzy dostaną indywidualne potwierdzenie uczestnictwa.

Celem warsztatów jest zapoznanie uczestników z ideą  ruchu Slow Food, oraz nabycie umiejętność sporządzania tradycyjnych potraw w nowoczesnej aranżacji.  Nauczyciele zostaną zakwaterowani w Gospodarstwo Agroturystyczne u Marii w Gąsawie ul. Krótka 18, 88-410 Gąsawa. Udział w seminarium jest bezpłatny, a uczestnicy przybywają w ramach delegacji służbowych. Lista uczestników szkolenia do wglądu na Portalu Edukacyjnym KCER (po zalogowaniu).

Program seminarium

Osoba odpowiedzialna za szkolenie: Małgorzata Pawlonka
tel. 22/729 73 02 w. 26, 603-243-639
tel/fax: 22 /729 59 55 w 28
e-mail: Ten adres pocztowy jest chroniony przed spamowaniem. Aby go zobaczyć, konieczne jest włączenie w przeglądarce obsługi JavaScript.