Informacja o seminarium: Produkcja oraz walory żywieniowe i zdrowotne oleju rzepakowego

RapeseedHires2

Szanowni Państwo,

Krajowe Centrum Edukacji Rolniczej w Brwinowie we współpracy z Szkołą Główną Gospodarstwa Wiejskiego w Warszawie organizuje seminarium dla nauczycieli kształcenia zawodowego prowadzących zajęcia z przedmiotów gastronomicznych  na temat: „Produkcja oraz walory żywieniowe i zdrowotne oleju rzepakowego ” w terminie  13-14 czerwca 2017r.

W programie seminarium znalazły się  następujące zagadnienia:

  • Procesy produkcji oleju rzepakowego
  • Wartości żywieniowe  i zdrowotne oleju rzepakowego
  • Zastosowanie oleju rzepakowego w gastronomi
  • Kampanie promujące wykorzystywanie oleju rzepakowego

Celem seminarium jest wyposażenie nauczycieli kształcenia zawodowego prowadzących zajęcia z przedmiotów gastronomicznych w wiedzę na temat produkcji, zastosowania oraz wpływu oleju rzepakowego na funkcjonowanie organizmu.

Program seminarium

Miejsce zakwaterowania uczestników:

Pokoje Gościnne  IKAR
Szkoła Główna Gospodarstwa Wiejskiego w Warszawie
ul. Nowoursynowska 161

http://ikar.sggw.pl/

http://adiss.sggw.pl/plan-kampusu/

Koszty wyżywienia, zakwaterowania i szkolenia pokrywa KCER w Brwinowie, natomiast nauczyciele przybywają do Warszawy  w ramach delegacji służbowej.

Osoba odpowiedzialna:

Katarzyna Wszeborowska
Ten adres pocztowy jest chroniony przed spamowaniem. Aby go zobaczyć, konieczne jest włączenie w przeglądarce obsługi JavaScript.
tel. kom.: 609 661 154

 

Ministerstwo Rolnictwa i Rozwoju Wsi  Ministerstwo Edukacji Narodowej  Ośrodek Rozwoju Edukacji  Polski Komitet Normalizacyjny  logo cdr light