Informacja o warsztatach: Warsztaty kulinarne z kuchni koreańskiej i japońskiej

ikona koreaKrajowe Centrum Edukacji Rolniczej w Brwinowie we współpracy z Instytutem Sztuki Kulinarnej w Warszawie organizuje dla nauczycieli przedmiotów gastronomicznych „Warsztaty kulinarne z kuchni koreańskiej i japońskiej”. Warsztaty odbędą się w terminie 31 stycznia do 1 lutego w Instytucie Sztuki Kulinarnej w Warszawie.  
Z uwagi na dużą liczbę zgłoszeń limit miejsc został wyczerpany.
Do udziału w szkoleniu zapraszamy tych nauczycieli, którzy dostaną indywidualne potwierdzenie uczestnictwa. Lista osób zakwalifikowanych została sporządzona według kolejności nadesłanych zgłoszeń, z ograniczeniem do 1 nauczyciela z danej szkoły.
Lista uczestników seminarium dostępna na Portalu Edukacyjnym KCER.

Celem warsztatów jest:
- zdobycie praktycznych umiejętności sporządzania potraw typowych dla kuchni koreańskiej i japońskiej.
- poznanie specyfiki kuchni koreańskiej i japońskiej, oraz jej wpływu na zdrowie i długość życia współczesnego człowieka.

Uczestnicy zostaną zakwaterowani w "Gościniec" OEIiZK
ul. Rzymowskiego 36
02-697 Warszawa
tel.: (+48)228 431 983
fax: (+48)228 474 967

Udział w seminarium jest bezpłatny a uczestnicy przybywają w ramach delegacji służbowych.

download PROGRAM WARSZTATÓW

Osoba odpowiedzialna za szkolenie:
Małgorzata Pawlonka
tel. 22/729 73 02 w. 26, 603-243-639
tel/fax: 22 /729 59 55 w 28
e-mail: Ten adres pocztowy jest chroniony przed spamowaniem. Aby go zobaczyć, konieczne jest włączenie w przeglądarce obsługi JavaScript.

 

Ministerstwo Rolnictwa i Rozwoju Wsi  Ministerstwo Edukacji Narodowej  Ośrodek Rozwoju Edukacji  Polski Komitet Normalizacyjny  logo cdr light