Informacja o warsztatach: Warsztaty kulinarne z kuchni tajskiej i japońskiej

tajska ikonaKrajowe Centrum Edukacji Rolniczej w Brwinowie we współpracy z Instytutem Sztuki Kulinarnej w Warszawie  organizuje dla nauczycieli przedmiotów gastronomicznych „Warsztaty kulinarne z kuchni tajskiej i japońskiej”. Warsztaty odbędą się w terminie 8-9 grudnia w Instytucie Sztuki Kulinarnej w Warszawie.  
Z uwagi na dużą liczbę zgłoszeń limit miejsc został wyczerpany.
Do udziału w szkoleniu zapraszamy tych nauczycieli, którzy dostaną indywidualne potwierdzenie uczestnictwa. Lista osób zakwalifikowanych została sporządzona według kolejności nadesłanych zgłoszeń, z ograniczeniem  do 1 nauczyciela z danej szkoły.
Lista uczestników seminarium dostępna na Portalu Edukacyjnym KCER.

Celem warsztatów jest:
- zdobycie praktycznych umiejętności sporządzania potraw typowych dla kuchni  tajskiej i japońskiej.
- poznanie specyfiki kuchni tajskiej i japońskiej, oraz jej wpływu na zdrowie i długość życia współczesnego człowieka.
Uczestnicy zostaną zakwaterowani w "Gościniec" OEIiZK
ul. Rzymowskiego 36
02-697 Warszawa
tel.: (+48)228 431 983
fax: (+48)228 474 967
Udział w seminarium jest bezpłatny a uczestnicy przybywają w ramach delegacji służbowych.
Osoba odpowiedzialna za szkolenie: Małgorzata Pawlonka
tel. 22/729 73 02 w. 26, 603-243-639
tel/fax: 22 /729 59 55 w 28
e-mail: Ten adres pocztowy jest chroniony przed spamowaniem. Aby go zobaczyć, konieczne jest włączenie w przeglądarce obsługi JavaScript.

download Program warsztatów

 

Ministerstwo Rolnictwa i Rozwoju Wsi  Ministerstwo Edukacji Narodowej  Ośrodek Rozwoju Edukacji  Polski Komitet Normalizacyjny  logo cdr light