Informacja o kursie: I stopnia z dietetyki i odchudzania

vegetablesKrajowe Centrum Edukacji Rolniczej w Brwinowie we współpracy z Warszawskim Uniwersytetem Medycznym organizuje dla nauczycieli przedmiotów gastronomicznych „Kurs I stopnia z dietetyki i odchudzania”. Szkolenie odbędzie się w terminie 4-5 grudnia  w WUM w Warszawie.  Z uwagi na dużą liczbę zgłoszeń limit miejsc został wyczerpany. Do udziału w szkoleniu zapraszamy tych nauczycieli, którzy dostaną indywidualne potwierdzenie uczestnictwa. Lista osób zakwalifikowanych została sporządzona według kolejności nadesłanych zgłoszeń, z ograniczeniem do 1 nauczyciela z danej szkoły. Lista uczestników seminarium dostępna na Portalu Edukacyjnym KCER.

Czytaj więcej...

Informacja o warsztatach: Slow food czyli Obrona prawa do smaku

logo slowfoodKrajowe Centrum Edukacji Rolniczej w Brwinowie we współpracy z Zespołem Szkół Niepublicznych w Gąsawie organizuje dla nauczycieli przedmiotów gastronomicznych warsztaty kulinarne pt. Slow food czyli "Obrona prawa do smaku". Warsztaty odbędą się w terminie 16-18 października 2017 r. w Gąsawie.

Czytaj więcej...

Informacja o seminarium: Produkcja oraz walory żywieniowe i zdrowotne oleju rzepakowego

RapeseedHires2

Szanowni Państwo,

Krajowe Centrum Edukacji Rolniczej w Brwinowie we współpracy z Szkołą Główną Gospodarstwa Wiejskiego w Warszawie organizuje seminarium dla nauczycieli kształcenia zawodowego prowadzących zajęcia z przedmiotów gastronomicznych  na temat: „Produkcja oraz walory żywieniowe i zdrowotne oleju rzepakowego ” w terminie  13-14 czerwca 2017r.

Czytaj więcej...

Informacja o szkoleniu sommelierskim: Do wina najlepsza Gęsina

20170416 123625Krajowe Centrum Edukacji Rolniczej w Brwinowie we współpracy z UMK w Toruniu, ZSG-H w Toruniu i LGD "Zakole Dolnej Wisły" organizuje dla nauczycieli przedmiotów gastronomicznych kurs sommelierski połączony z warsztatami kulinarnymi pt. "Do wina najlepsza Gęsina" Warsztaty odbędą się w terminie 15-17 maja 2017 r. w Toruniu.

Czytaj więcej...

Informacja o warsztatach: Warsztaty kulinarne z kuchni koreańskiej i japońskiej

ikona koreaKrajowe Centrum Edukacji Rolniczej w Brwinowie we współpracy z Instytutem Sztuki Kulinarnej w Warszawie organizuje dla nauczycieli przedmiotów gastronomicznych „Warsztaty kulinarne z kuchni koreańskiej i japońskiej”. Warsztaty odbędą się w terminie 31 stycznia do 1 lutego w Instytucie Sztuki Kulinarnej w Warszawie.  
Z uwagi na dużą liczbę zgłoszeń limit miejsc został wyczerpany.
Do udziału w szkoleniu zapraszamy tych nauczycieli, którzy dostaną indywidualne potwierdzenie uczestnictwa. Lista osób zakwalifikowanych została sporządzona według kolejności nadesłanych zgłoszeń, z ograniczeniem do 1 nauczyciela z danej szkoły.
Lista uczestników seminarium dostępna na Portalu Edukacyjnym KCER.

Czytaj więcej...

 

Ministerstwo Rolnictwa i Rozwoju Wsi  Ministerstwo Edukacji Narodowej  Ośrodek Rozwoju Edukacji  Polski Komitet Normalizacyjny  logo cdr light