oscypekKrajowe Centrum Edukacji Rolniczej w Brwinowie we współpracy z  Zespołem  Szkół Centrum Kształcenia Rolniczego w Nowym Targu oraz Uniwersytetem Rolniczym w Krakowie, organizuje dla nauczycieli przedmiotów gastronomicznych warsztaty kulinarne  "Kuchnia góralska".  Szkolenie odbędzie się w terminie 04-05 czerwca 2018 r. w Zespole Szkół Centrum Kształcenia Rolniczego w Nowym Targu.

zupaKrajowe Centrum Edukacji Rolniczej w Brwinowie we współpracy z  Zespołem  Szkół Spożywczych, Chemicznych i Ogólnokształcących w Jarosławiu oraz Ośrodkiem Profilaktyczno - Rehabilitacyjnym  im. O.Pio w Radawie, organizuje dla nauczycieli przedmiotów gastronomicznych warsztaty kulinarne  "Smaki i walory Podkarpacia kontra kuchnia francuska".  Szkolenie odbędzie się w terminie 23-25 kwietnia 2018 r. w Jarosławiu.

barmanKrajowe Centrum Edukacji Rolniczej w Brwinowie we współpracy z Poznańską Akademią Barmańską i Zespołem Szkól Ponadgimnazjalnych nr 3 w Siedlcach, organizuje dla nauczycieli przedmiotów gastronomicznych "Kurs barmański i baristy".  Szkolenie odbędzie się w terminie 12-14 marca 2018 r. w Siedlcach. Z uwagi na dużą liczbę zgłoszeń limit miejsc został wyczerpany.

deskiKrajowe Centrum Edukacji Rolniczej w Brwinowie we współpracy z SGGW w Warszawie, organizuje dla nauczycieli przedmiotów gastronomicznych seminarium połączone z warsztatami kulinarnymi pt. "Dieta śródziemnomorska sposobem na długie życie". Szkolenie odbędzie się w terminie 22-24 stycznia 2018 r. w Warszawie.
Z uwagi na dużą liczbę zgłoszeń limit miejsc został wyczerpany.

vegetablesKrajowe Centrum Edukacji Rolniczej w Brwinowie we współpracy z Warszawskim Uniwersytetem Medycznym organizuje dla nauczycieli przedmiotów gastronomicznych „Kurs I stopnia z dietetyki i odchudzania”. Szkolenie odbędzie się w terminie 4-5 grudnia  w WUM w Warszawie.  Z uwagi na dużą liczbę zgłoszeń limit miejsc został wyczerpany.

logo slowfoodKrajowe Centrum Edukacji Rolniczej w Brwinowie we współpracy z Zespołem Szkół Niepublicznych w Gąsawie organizuje dla nauczycieli przedmiotów gastronomicznych warsztaty kulinarne pt. Slow food czyli "Obrona prawa do smaku". Warsztaty odbędą się w terminie 16-18 października 2017 r. w Gąsawie.