Informacja o warsztatach: Slow food czyli Obrona prawa do smaku

logo slowfoodKrajowe Centrum Edukacji Rolniczej w Brwinowie we współpracy z Zespołem Szkół Niepublicznych w Gąsawie organizuje dla nauczycieli przedmiotów gastronomicznych warsztaty kulinarne pt. Slow food czyli "Obrona prawa do smaku". Warsztaty odbędą się w terminie 16-18 października 2017 r. w Gąsawie.

Czytaj więcej...

Informacja o seminarium: Produkcja oraz walory żywieniowe i zdrowotne oleju rzepakowego

RapeseedHires2

Szanowni Państwo,

Krajowe Centrum Edukacji Rolniczej w Brwinowie we współpracy z Szkołą Główną Gospodarstwa Wiejskiego w Warszawie organizuje seminarium dla nauczycieli kształcenia zawodowego prowadzących zajęcia z przedmiotów gastronomicznych  na temat: „Produkcja oraz walory żywieniowe i zdrowotne oleju rzepakowego ” w terminie  13-14 czerwca 2017r.

Czytaj więcej...

Informacja o szkoleniu sommelierskim: Do wina najlepsza Gęsina

20170416 123625Krajowe Centrum Edukacji Rolniczej w Brwinowie we współpracy z UMK w Toruniu, ZSG-H w Toruniu i LGD "Zakole Dolnej Wisły" organizuje dla nauczycieli przedmiotów gastronomicznych kurs sommelierski połączony z warsztatami kulinarnymi pt. "Do wina najlepsza Gęsina" Warsztaty odbędą się w terminie 15-17 maja 2017 r. w Toruniu.

Czytaj więcej...

 

Ministerstwo Rolnictwa i Rozwoju Wsi  Ministerstwo Edukacji Narodowej  Ośrodek Rozwoju Edukacji  Polski Komitet Normalizacyjny  logo cdr light