Warsztaty: Smaki i walory podkarpacia kontra kuchnia francuska

Kategoria
Żywienie i usługi gastronomiczne
Termin
2018-04-23 08:00 - 2018-04-25 14:00
Miejsce
Zespół Szkół Spożywczych, Chemicznych i Ogólnokształcących w Jarosławiu

Krajowe Centrum Edukacji Rolniczej w Brwinowie we współpracy z  Zespołem  Szkół Spożywczych, Chemicznych i Ogólnokształcących w Jarosławiu oraz Ośrodkiem Profilaktyczno - Rehabilitacyjnym  im. O.Pio w Radawie, organizuje dla nauczycieli przedmiotów gastronomicznych warsztaty kulinarne  "Smaki i walory podkarpacia kontra kuchnia francuska".  Szkolenie odbędzie się w terminie 23-25 kwietnia 2018 r. w Jarosławiu.

 
 

Terminy

  • Od 2018-04-23 08:00 do 2018-04-25 14:00

Wspierane przez iCagenda