Wykaz

nauczycieli - doradców metodycznych

w szkołach rolniczych Ministerstwa Rolnictwa i Rozwoju Wsi

w roku szkolnym 2016/2017

 

Nauczyciele doradcy metodyczni pełnią dyżury w swoich szkołach w dniach:  czwartek i piątek.

Nazwisko i Imię

Szkoła

Obszar/Zawody

Dyżury

Kontakt

mgr inż.
Kosior Danuta

ZS CKR
w Gołotczyźnie

06-430 Gołotczyzna
ul.Ciechanowska 18b

Produkcja rolnicza zwierzęca:

  • technik agrobiznesu
  • technik weterynarii
  • technik pszczelarz
  • technik rolnik
  • rolnik

Czwartek
9.00-15.00

Piątek
8.00-11.00

Ten adres pocztowy jest chroniony przed spamowaniem. Aby go zobaczyć, konieczne jest włączenie w przeglądarce obsługi JavaScript.

tel.  607 393 300

mgr inż.
Mleczko Elżbieta

ZS CKR
w Bydgoszczy

85-836 Bydgoszcz
ul. Filmowa 1

Ogrodnictwo i architektura krajobrazu:

  • technik architektury krajobrazu
  • technik ogrodnik
  • ogrodnik

Czwartek
9.00-15.00

Piątek
8.00-11.00

Ten adres pocztowy jest chroniony przed spamowaniem. Aby go zobaczyć, konieczne jest włączenie w przeglądarce obsługi JavaScript.

tel. 609 767 400

mgr
Naranowicz - Zgierska Renata

ZS CKR
w Kamieniu Małym

66-460 Witnica
Kamień Mały 89

Agroekonomika:

  • technik agrobiznesu
  • technik turystyki wiejskiej

Czwartek
9.00-15.00

Piątek
9.00-12.00

Ten adres pocztowy jest chroniony przed spamowaniem. Aby go zobaczyć, konieczne jest włączenie w przeglądarce obsługi JavaScript.

tel. 605 118 500

mgr inż.
Salamon Krzysztof

ZS CKR
w Rzemieniu

39-322 Rzemień 243

Technika rolnicza:

  • technik mechanizacji rolnictwa
  • technik rolnik
  • rolnik
  • mechanik - operator pojazdów
    i maszyn rolniczych

Czwartek
10.00-15.00

Piątek
8.00-12.00

Ten adres pocztowy jest chroniony przed spamowaniem. Aby go zobaczyć, konieczne jest włączenie w przeglądarce obsługi JavaScript.

tel.  609 773 600

mgr inż.
Szeląg Halina

dla szkół
z północnej
części Polski

ZS CKR
w Karolewie

11-400 Kętrzyn
Karolewo 12

Żywienie i przetwórstwo spożywcze:

  • technik żywienia
    i usług gastronomicznych
  • technik technologii żywności
  • technik przetwórstwa mleczarskiego
  • kucharz
  • wędliniarz
  • cukiernik
  • piekarz
  • przetwórca ryb
  • operator maszyn i urządzeń
    przemysłu spożywczego

Czwartek
9.00-15.00

Piątek
8.00-11.00

Ten adres pocztowy jest chroniony przed spamowaniem. Aby go zobaczyć, konieczne jest włączenie w przeglądarce obsługi JavaScript.

tel. 609 889 700

mgr inż.
Wrocławiak Teresa

dla szkół
z południowej
części Polski

ZS CKR
w Nowym Targu

34-400 Nowy Targ
ul. Kokoszków 71

Czwartek
10.00-15.00

Piątek
8.00-12.00

Ten adres pocztowy jest chroniony przed spamowaniem. Aby go zobaczyć, konieczne jest włączenie w przeglądarce obsługi JavaScript.

tel. 603 265 800